Voorbeelden

Voorbeeldbehandelingen Botox® en hyaluronzuur (Juvederm®)

Voorbeeldbehandeling mondhoeken en marionetlijnen met Juvederm®

Afgaande mondhoeken kunnen een ontevreden, boze uitdrukking van het gezicht geven. Bovendien ontstaan er vaak kloven in de mondhoeken als gevolg van veroudering. Een simpele ingreep met filler in deze gebieden zorgt voor herstel van volume en elasticiteit wat de uitdrukking verzacht.

Voorbeeldbehandeling kraaienpootjes en wenkbrauwlift met Botox®

Kraaienpootjes zijn expressierimpels rondom de ogen en ontstaan vaak al op jonge leeftijd. Hoe meer de mimiek gebruikt wordt, des te meer rimpels daar zichtbaar zijn. Aanwezigheid van deze rimpels zorgt voor een oudere aanblik. De behandeling met Botox® zorgt ervoor dat de huid rondom de ogen gladder wordt en jonger lijkt.

Deze toepassing wordt vaak gecombineerd met behandeling van de positie van de wenkbrauwen met Botox® (wenkbrauwlift). Dit heeft als resultaat dat het oog opener lijkt.

Voorbeeldbehandeling voorhoofdsrimpels met Botox®

Voorhoofdrimpels ontstaan wanneer de wenkbrauwen worden opgetrokken (verbaasd kijken). De behandeling met Botox® kan deze rimpels effectief verzachten. Indien er diepe rimpels zijn ontstaan kunnen deze ook met filler opgevuld worden.

Voorbeeldbehandeling putjes in de kin met Botox®

Putjes in de kin worden veroorzaakt door een spier in de kin. Door de kinspier te ontspannen met Botox® worden de putjes minder opvallend, waardoor de kin rustiger oogt.

Voorbeeldbehandeling nasolabiale plooien met Juvederm®

De huid tussen de neus en de lippen verliest stevigheid als we ouder worden. De wangen beginnen te "hangen". Dit valt op omdat de plooi tussen de neusvleugel en de mondhoeken dieper wordt. Door het volume subtiel te vergroten in de wang net boven deze plooien, wordt de plooi zelf minder diep en daardoor minder opvallend.

Als gevolg daarvan krijgt het gezicht een meer ontspannen, uitgeruste en jeugdige uitstraling.